Rakentamisesta

Kun aika on

1.4.2020

Minulla kesti 15 vuotta tehdä tämä päätös, alkaa rakentaa mökki isoisäni hankkimille maille Seitsemisen kansallispuiston kupeeseen, etelän Lappiin.

 Tänne nousee minun lepopaikkani, uusien ideoideni koti ja kirjoitusteni lähde. Haluan laittaa hyvän kiertoon, ja uskon, että täällä tulee moni muukin avaamaan silmänsä niin yön kuin sumuisten ajatusten jäljiltä, sillä tämä paikka pysäyttää kiireen ja kirkastaa mielen.

15 vuotta, joiden aikana minusta tuli muun muassa poliisi, salarakkaan rakkaan ex-rakas, vaimo, äiti, life coach – ja jahkaaja. Tämä tarina kertoo minun matkastani syvemmälle, pidemmälle kuin vain matkasta rantatontista mökiksi.

Tämä on minun tarinani, miten laitan vatupassiin niin mökkiä kuin elämääni muutenkin. Ehkä mökki pysyy paremmin suorassa kuin minä – minun henkiset hirteni voivat välillä painua epätasaisemmin. Miksi elämän tarkoitus olisikaan olla koko ajan tasaista, minä ainakin kuolisin siihen tylsyyteen. Ennemmin mäkiä, nousuja ja laskuja kuin puuduttavaa ja tasaista elämää. Elän liikkeessä.

Kenties alkuunsa arkailen kirjoittaa syvempiä ajatuksiani, mutta tiedän, että niin tulee käymään, etten malta pysyä pois koneelta ja kertoa, mitä mielessä liikkuu. Joten anna minulle hetki aikaa, tulen kyllä lähemmäksi, mutta tutustutaan ensin.

Nämä sivut ovat askeleeni oman tekemisen tielle, joten annathan anteeksi, jos täällä on vielä teknisiä kömpelyyksiä. Opin koko ajan lisää! Vinkkaa vaikka niistä minulle, ja teen parhaani, että nämä ovat joka tavalla luettavammat sivut.

Tervetuloa osaksi tätä tarinaa.

Nina

Nyt on aika.

Saatat myös pitää...