pieni-ikean_keittio
Rakentamisesta

Voisiko Ikean sisustussuunnittelu tarjota ratkaisuja?

30.1.2021

Ikeassa on paljon pieniä tiloja, joihin on sisustettu huone tai kokonainen koti. Eräs 25 neliön koti on jäänyt mieleeni nerokkaine ratkaisuineen, alla sen keittiö. Ajattelin, että heillä voisi olla hyviä ideoita myös mökin sisustamiseen ja varasin Ikean sisustussuunnitteluun ajan. Se kestää 90 minuuttia ja maksaa 69 euroa/huone. Aika kohtuullinen kustannus, sanoisin!

pieni-ikean_keittio
Mahtuisiko mökkiin pienenpieni saareke?

Tapaamista varten piti etukäteen lähettää pohjakuva, toiveet ja mieltymykset ja kuvia tyylistä, josta pitää. Tuotoksena tapaamisesta pitäisi sitten olla

  • Pohjakuvat
  • 3D-kuvat
  • Tuotekollaasi
  • Kalustesuunnitelma
  • Valaisinehdotus
  • Palvelusuositus

Pyysin suunnittelua tupaan, joka tulee olemaan noin 17 m2. Siihen tulee makuuhuone, keittiö, eteinen, olohuone…! En laittanut mitään ennakkoajatuksiani, miten olen ajatellut kalusteet sijoittaa. Mielenkiintoista nähdä, miten ammattilainen ne sijoittaisi. Aikani on tiistaina illalla, odotan jännityksellä!

Haluaisin mökin olevan rauhan tyyssija värien puolesta ja toisaalta taas väripilkku. Siitä tulee varmaan valko-musta-puunvärinen, johon tulee muutama väriläiskä, mm. ystävältäni Annelta saamani keltaiset tuolit.

Mökki tarvitsee juuri tällaisia väriläiskiä.

Keltaisen lisäksi näkisin mökissä ripauksen turkoosia, punaista ja vihreää. Ei siitä kuitenkaan mitään Peppi Pitkätossun Huvikumpua tule, mutta toivottavasti siellä on vähintään yhtä kepeä tunnelma!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *